Oefentherapie Cesar wordt vergoed vanuit uw aanvullende verzekering. Het aantal behandelingen dat vergoed wordt is per zorgverzekeraar verschillend. Controleert u voor de zekerheid de polis van uw verzekering. U bent hier zelf verantwoordelijk voor. Er wordt géén aanspraak gedaan op uw eigen risico.

  • Onder de 18 jaar zonder chronische indicatie
    9 behandelingen per jaar uit de basisverzekering, indien nodig verlengd met nog eens 9 behandelingen. Daarna eventueel vergoeding vanuit een aanvullende verzekering.

  • Onder de 18 jaar met een chronische indicatie
    Alle behandelingen worden vergoed uit de basisverzekering.

Een overzicht van de vergoedingen uit de aanvullende polis van uw zorgverzekering in 2023 is te vinden door te klikken op de volgende link: Vergoedingen zorgverzekeraars 2023.pdf

De informatie die u hier vindt is ontleend aan de openbaar verstrekte informatie door verzekeraars. Aan de gegevens uit dit overzicht kunnen geen rechten worden ontleend. U doet er goed aan altijd uw eigen polisvoorwaarden te raadplegen, of in geval van twijfel contact op te nemen met uw zorgverzekeraar.

Betalingsvoorwaarden

  • Behandelingen oefentherapie Cesar wordt vergoed vanuit uw aanvullende verzekering. Met de meeste zorgverzekeraars heb ik een contract afgesloten. Als uw verzekering de behandelingen inderdaad vergoedt, dan declareert de oefentherapeut deze behandelingen direct bij uw zorgverzekeraar.
  • Houdt u er rekening mee dat de vergoedingen regelmatig wijzigen en verschillen per zorgverzekeraar. U dient er dan ook zelf zorg voor te dragen dat u op de hoogte bent van de vergoedingen die van toepassing zijn op uw eigen zorgverzekering. Raadpleeg hiervoor uw polis. De oefentherapeut is hiervoor niet verantwoordelijk.
  • Een factuur dient binnen 14 dagen betaald te worden.

Prijslijst

Onderstaande tarieven gelden indien de behandeling buiten de verzekering valt, of wanneer sprake is van een particuliere factuur.

Oefentherapie Cesar

Screening €15,00 
Intake en onderzoek na screening €40,00
Intake en onderzoek na verwijzing €55,00 
Behandeling in de praktijk €40,00
Behandeling aan huis €55,00
Eenmalig oefentherapeutisch onderzoek €55,00
Verslaglegging aan derden €90,00
Verzuimtarief €35,00

Kinderoefentherapie

 
Intake en onderzoek na verwijzing         €60,00
Behandeling in de praktijk €50,00
Behandeling aan huis €60,00
Kinderoefentherapeutisch verslag €50,00
Overleg met ouders/verzorgers €50,00
Verzuimtarief €35,00

Verzuim

Afspraken dienen tenminste 24 uur van tevoren telefonisch afgemeld te worden. U mag ook de voicemail inspreken. Afspraken die niet 24 uur van te voren worden afgemeld worden volledig bij u in rekening gebracht (€35,- per behandeling). Deze kunt u niet declareren bij uw zorgverzekeraar.

Copyright © 2023 Oefentherapie Lisette. Alle rechten voorbehouden.