Welkom bij de praktijk voor Oefentherapie Cesar Lisette Evers en kinderoefentherapie dat gevestigd is in Breda Oost.

Samen werken we aan uw houding en bewegingen, om de therapie, tips en adviezen af ​​te stemmen op uw dagelijkse leven.

Praktijk 1  Praktijk2  Praktijk3

Openingstijden

 • Maandag 8:30 - 18:00 uur
 • Dinsdag 8:30 - 21:00 uur
 • Woensdag 8:30 - 18:00 uur
 • Donderdag 8:30 - 21:00 uur
 • Vrijdag Gesloten

Wachttijden

In de praktijk Oefentherapie Cesar en kinderoefentherapie Lisette Evers, is er momenteel geen wachttijd.

Bereikbaarheid

De praktijk is gevestigd aan de Barnsteenstraat 25 4817 HR Breda.

 • Bereikbaarheid per auto / fiets
  Voor het gebouw staan ​​fietsenrekken, verder zijn er 5 parkeerplaatsen voor bezoekers. Parkeren is gratis.

 • Bereikbaarheid met het openbaarvervoer
  Stadsbus 1 van Breda heeft een bushalte Mgr. Leijtenstraat, deze is gevestigd om de hoek van de straat op 1 minuut loop afstand van de praktijk.

 • U kunt ten alle tijden contact opnemen met de therapeut via telefoonnummer: 0621681464 of via e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Indien de therapeut niet aanwezig is kunt u uw boodschap inspreken op de voicemail. De therapeut neemt dan zsm contact met u op.

Klachtenregeling

Als u een klacht heeft over uw behandeling of bejegening, dan vraag ik u dat direct met de therapeut te bespreken. Een goed gesprek is vaak voldoende om een ​​onvrede op te lossen.

Eventuele klachten kunt u ook per brief of e-mail indienen. De klacht wordt met zorg verwerkt.
De brief kan gestuurd worden naar:
Oefentherapie Cesar en kinderoefentherapeut Lisette Evers
Barnsteenstraat 25, 4817 HR Breda
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De praktijk is aangesloten bij de beroepsvereniging VvOCM. Er is via de VvOCM de mogelijkheid om uw klacht te melden, of u kunt rechtstreeks gaan naar www.klachtenloketparamedici.nl

Landelijke klachtenregeling voor paramedici eerstlijns zorg

Privacywetgeving

Vanaf 25 mei 2018 treef de nieuwe privacywetgeving in werking. Deze regel dwingt oa de zorgverlener om te gaan met privacygevoelige informatie van de cliënten.

De praktijk verwerkt de volgende gegevens:
-BSN
-Voor- en achternaam
-Geslacht
-Geboortedatum
-Adres
-Telefoonnummer, emailadres
-Huisarts en / of verwijzer
-Gezondheid
-Het dossier van u of uw kind, hierin staan ​​alle behandelingen die uitgevoerd zijn.

Oefentherapie Cesar en kinderoefentherapie Lisette Evers verkoopt uw ​​gegevens niet aan derden en verstrekt deze uitsluitend indien nodig is voor de uitvoering van de overeenkomst met u of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Met uw gegevens verwerkt in mijn opdracht is een bewerkersovereenkomst afgesloten om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van uw gegevens. De gegevens worden verstrekt aan de zorgverzekeraar, zodat de declaraties soepel verlopen en u daar geen omkijken naar heeft. De gegevens worden verwerkt in een beveiligde patiëntendossier. De gegevens worden (de wettelijke termijn van) 15 jaar bewaard.

 

U heeft ten alle tijdens recht op inzicht van uw eigen gegevens. Als u het niet eens bent met de inhoud van het dossier, kunt u een verzoek tot wijziging indienen. U heeft het recht tot gegevensoverdraagbaarheid. Na 15 jaar wordt de inhoud van het dossier geheim. U heeft op het intrekken van de verleende toestemming. U kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van uw persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van uw toestemming voor de verwerking van uw persoonsgegevens naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of kenbaar maken via 06-21681464. Mocht u een klacht hebben, dan kunt u deze klacht schriftelijk kenbaar maken via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via 06-21681464. U kunt gebruik maken van de klachtenregeling van de praktijk. Deze is te vinden via www.oefentherapielisette.nl.

 

 

 

Copyright © 2023 Oefentherapie Lisette. Alle rechten voorbehouden.